Homepage Forums Gezocht / aangeboden Onderzoek Universiteit Utrecht

Weergave van 0 geneste reacties
  • #1875
   mikaelastruik
   Bijdrager

   Beste ouders,

   Voor mijn master onderzoek ben ik op zoek naar ouders met een dochter EN een zoon die beiden tussen de 3 en 5 jaar oud zijn. Dit onderzoek is een wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Utrecht naar de activiteit van de hersenen van vaders EN moeders in de opvoeding.

   Wat houdt dit in?
   Ik en mijn master begeleidster komen bij jullie thuis op bezoek wanneer zowel vader als moeder thuis is. Tijdens dit bezoek maken we een hersenfilmpje (EEG) terwijl vader en moeder na elkaar een computertaak uitvoeren. Ook maken we een video-opname van vader en moeder apart terwijl je met de kinderen speelt en een platenboek voorleest. Dit alles duurt 2,5 uur en doen we op een dag en tijd die voor jullie goed uitkomt, ook in de weekenden en avonduren. Wij doen dit met inachtneming van de RIVM maatregelen omtrent het coronavirus.

   Als bedankje ontvangen jullie 25 euro per gezin en de kinderen een leuk cadeautje.

   Lijkt meedoen je leuk? Of zou je liever meer informatie willen? Stuur dan een mail naar ouderschapenhetbrein@uu.nl t.n.v. Christel Portengen en vermeld hierbij dat jullie bij dit onderzoek terecht zijn gekomen via Mikaela Struik.
   Bij voorbaat dank!

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.