Met een groot gezin naar de leukste plekjes in Nederland, maak gebruik van de Spoordeelwinkel van de NS


Voor iedereen een dagje weg
De Spoordeelwinkel is een initiatief van de NS. Sinds 2011 biedt de NS dagjes uit in combinatie met vervoer aan via deze website. Je kunt kiezen uit allerlei uitjes: van hotelovernachting tot museum, van stedentrip tot beurs, en van dierentuin tot pretpark. Zo biedt de Spoordeelwinkel voor iedereen een dagje uit wat bij hem of haar past!

Vervoer en toegang voor een lage prijs
Iedere aanbieding combineert trein- en busvervoer met een uitje, waardoor je profiteert van een lagere prijs. Zo ontdek je de leukste plekken van Nederland. Ondertussen hebben ruim 4,5 miljoen mensen een uitje geboekt in de Spoordeelwinkel.

Wat doet de NS voor grote gezinnen?
De Spoordeelwinkel biedt aanbiedingen per persoon, maar als je met 6 personen of meer wil reizen, dan zijn de andere vervoerbewijzen van de NS voordeliger. Zo reizen kinderen t/m 3 jaar sowieso gratis met hun ouders mee. Voor je kinderen van 4 t/m 11 jaar koop je een railrunner van €2,50 per kind. Dit is een retourkaartje. Vanaf 12 jaar betaal je voltarief en dus een gewoon kaartje. Je hebt ook nog het groepsticket. Deze is geldig als je met 4, 5, 6 of 7 personen reist van 4 jaar of ouder. Kinderen tot 3 jaar reizen nu ook weer gratis met hun ouders mee. Wil je. Voordelig uit zijn met een groot gezin? Schaf dan een groepsticket aan en koop eventueel railrunners voor de andere kinderen bij.

Het gemak van reizen met het Openbaar Vervoer
Niet meer op de weg letten, geen files om rekening mee te houden. In de trein heb je alle tijd om je dag te plannen, restaurants uit te zoeken of gewoon wat te lezen. Je stapt midden in de stad uit en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplaats of hoge parkeerkosten.

Ticket voor trein, bus, tram en metro in één
Alle uitjes van de Spoordeelwinkel bereik je met minder dan 15 minuten wandelen vanaf een treinstation of OV-halte. Moet je een stukje met bus, tram of metro om bij het uitje te komen? Dan krijg je bij de aanbieding ook een dagkaart voor het OV in de betreffende stad.

Geef een reactie